Team MaKeRS

MaKeRS Vastgoedpromotie biedt unieke woningpresentaties aan met een topkwaliteit die uw woningaanbod op alle fronten onderscheidend laat zijn.

De vastgoedpromotor van het zuiden

MaKeRS Vastgoedpromotie biedt unieke woningpresentaties aan met een topkwaliteit die uw woningaanbod op alle fronten onderscheidend laat zijn, met het doel de verkoop te stimuleren en potentiële klanten te overtuigen. Niet alleen kunt u gaan beschikken over exclusieve en unieke presentaties in uw aanbod, maar ook op Funda is uw aanbod hoger geranked. Hierdoor zal uw aanbod eerder gevonden worden en meer respons krijgen, maar ook vergeleken worden door potentiële klanten. Dit kan keuzebepalend zijn.

Persoonlijke aandacht voor een top kwaliteit

Voor de unieke presentatie van uw aanbod heeft u bij ons keuze uit een zeer breed pakket aan diensten. Met dit brede pakket en bedrijfsconcept willen wij ons graag onderscheiden van andere collega’s die actief zijn in onze markt.
Om de kwaliteit te allen tijde te waarborgen bieden wij meer persoonlijke aandacht voor een individuele klant. Daarnaast zijn onze prijzen niettemin scherp en geven onze pakketten u de mogelijkheid om de gewenste samenstelling te kiezen die bij uw budget past.

Jong en dynamisch team met oog op de toekomst

Met het oog op de toekomst denken wij graag met u mee en willen wij u hierin ondersteunen. Daarom kunnen wij niet alleen de presentatie van uw aanbod verzorgen, maar ook de benodigde promotie en reclame van uw makelaardij. Dit zal ervoor zorgen dat u zich onderscheidt van andere makelaars in de omgeving. Met een goede uitstraling kunt u potentiële klanten overtuigen om eerder voor u als makelaar te kiezen.

Een positieve toevoeging voor uw bedrijf

Wij zijn ervan overtuigd dat wij met al onze bovengenoemde kwaliteiten, service en inzet op veel fronten een positieve toevoeging voor uw bedrijf kunnen zijn. Van onze huidige klanten hebben wij vernomen dat onze inbreng hen meer verkoopresultaten en een betere doorloopsnelheid heeft opgeleverd.

Heeft u nog vragen of wilt u graag in contact komen met MaKeRS Vastgoedpromotie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar.

Onsteam

Hoge kwaliteit, persoonlijk, innovatief, creatief, flexibel en uitstekende service zijn kernwaarden waar wij als team voor staan.

U kunt ons zien als een jong en dynamisch team dat van alle markten thuis is en unieke producten aanbiedt. Persoonlijk contact met elke klant staat bij ons hoog in het vaandel.

We werken graag kwaliteitsverbeterend en willen de wensen van de klant zo goed mogelijk geoptimaliseerd hebben. Dit houdt in dat wij elke klant kunnen verzekeren dat de presentatie van zijn aanbod op alle fronten zal gaan verbeteren.

Kevin

Eigenaar/Management

Mark

Eigenaar/Management

Bart

Backoffice

Niels

Frontoffice

Contactons

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

Email info@makersweert.nl
Telefoon +31 85 1303 913

Contactformulier

Ook gespecialiseerd in commercieel vastgoed!

Vraag ons naar de mogelijkheden.

Neem contact op
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×