in meten

Met behulp van de uiterst precieze apparatuur waar wij mee werken, zorgen onze bouwkundige experts voor een correcte inmeting conform NEN2580 en de branchbrede meetinstructie.

Inmeten woning conform NEN2580 meting

Een nauwkeurig ingemeten woning is essentieel bij een degelijke presentatie. Het inmeten van een woning kunt u professioneel laten uitvoeren door onze bouwkundige experts. Het inmeten gebeurt volgens de gestelde regels en richtlijnen. Door de NEN2580 meting uit te laten voeren kunt u potentiële kopers verzekeren van nauwkeurige gebruiksoppervlaktes en bruto inhoud van de woning. Daarnaast kunt u het meetcertificaat bijvoorbeeld bij een toekomstige verbouwing ter indicatie gebruiken. Wij nemen deze klus graag uit handen.

Inmeten op locatie

Laat een woning of object nauwkeurig controleren op locatie om de meest correcte en recente gegevens tot uw beschikking te krijgen.

Inmeten via bouwtekening

Zijn er voldoende tekeningen aanwezig conform de huidige toestand van het object, kies dan voor onze snelle Meetcertificaat service. Handig, efficiënt en snel geleverd.

Vrijblijvend contact opnemen?

MaKeRS helpt u graag bij het inmeten van een woning conform de NEN2580 meting. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Contactons

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

Email info@makersweert.nl
Telefoon +31 85 1303 913

Contactformulier

Ook gespecialiseerd in commercieel vastgoed!

Vraag ons naar de mogelijkheden.

Neem contact op
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×